• alsterbild

Tygpåse med applikation

Mer från samma användare
Hubertusgården

Beskrivning

Jag har gjort en tygpåse/väska med en applikation. Väskan är blå, och applikationen är en "superman" logo. På insidan finns en ficka där jag har tänkt lägga min mobil.

Jag har använt bomullstyg och sytråd. Jag har använt symaskinen. Till applikationen har jag använt vliesofix och strykjärn.

Först valde jag mellan att göra en kudde eller en tygpåse, men jag valde tygpåse för jag tänkte att jag ville göra något som jag behövde. Och jag behövde ingen kudde, men jag behövde och ville ha en ny tygpåse. Redan innan jag började med min påse hade jag tänkt köpa en tygpåse, och såg syslöjden som ett annat bra alternativ istället för att köpa en.

Först tänkte jag inte ha någon ficka, men sen kom jag på att det var ganska praktiskt och snyggt. Då satte jag fast ett foder på insidan och sydde fast min ficka.

Jag jobbade i mitt egna tempo och fokuserade på arbetet, därför blev min påse inte slarvigt gjord.

Jag skulle ha gjort handtagen lite smalare eftersom jag tror att det skulle ha blivit lite snyggare, och jag tyckte att de var lite väl breda.

Jag ville ha en tygpåse istället för en handväska eftersom jag har aldrig handväskor, men jag har ofta tygpåsar. De är lätta att bära, och de rymmer mycket. Jag valde först applikationen "superman". På den riktiga "superman" logon så är bakgrunden mörkblå, så det var så jag bestämde färg. Jag valde just den applikationen för att jag tycker att den är snygg och häftig. Att jag valde bomullsatyg berodde på att det är det materialet som jag har haft på mina tidigare tygpåsar.
0.003 2